Side _Farm

Bel Air

"Hvor der er vilje, er der vej" er meget betegnende for Bel Air, opstarten, hele holdet og det vi står for.

Vores motto er foreslået af Camilla Hessellund Lastein – der som begrundelse gav, at det er præcis som Bel Air holdet er – er der en vej, så finder vi den…

Danskejet helikopterselskab

Bel Air er det eneste danskejede offshore helikopterselskab og har baser i Esbjerg Lufthavn samt i Holland, hvorfra der bl.a. opereres omkring Nordsøen. Selskabet ejes af Susanne Hessellund.

Susannes største ønske er, at Bel Air drives fornuftigt med hjertet - med sikkerhed, kvalitet, ærlighed, medarbejderpleje, samt exceptionel fleksibilitet som højeste prioritet.

Bestyrelsen arbejder meget fleksibelt, og er klar til at tage beslutninger med kort varsel – ligesom resten af Bel Air holdet.

Optimistisk livssyn

Vores medarbejderteam besidder et optimistisk livssyn og ikke mindst en stor lyst til at påtage sig nye udfordringer. Endelig har alle meget stor erfaring inden for branchen, stor respekt for spillereglerne, samt team spirit, vilje, energi og professionalisme til at gå hele vejen.

Bel Airs fremtid

Bel Air står over for en utrolig spændende og udfordrende udvikling i de kommende år - med meget målrettet og bevidst fokus på hvert enkelt forretningsområde.

Klik herunder for at læse mere i vores brochure:

Forsiden.JPG