Bel Air's medlemskaber

DI

Medlem af Dansk Industri

DI er erhvervslivets organisation. DI arbejder målrettet for at påvirke virksomheders muligheder for at skabe vækst og arbejdspladser. Bel Air blev associeret medlem af DI i 2007

DOI

Danish Offshore Industri

Brancheforeningens formål er at profilere offshore sektoren samt at repræsentere branchen over for myndighederne. Bel Air blev medlem DOI i 2009.

Task Force Zero

Task force zero

Task Force ZERO er et sikkerhedsinitiativ iværksat med det formål, at skabe en bedre person- og processikkerhed på offshoreanlæg i den danske del af Nordsøen. Bel Air blev af medlem Task Force Zero i 2009.

HeliOffshore

HeliOffshore

HeliOffshore er en global og sikkerhedsfokuseret sammenslutning indenfor offshore helikopter branchen, der fremmer sikkerheden indenfor helikopter flyvning i hele verden..

Bel Air Kids

Oil Gas Denmark

Olie Gas Danmark er en branche-organisation for de virksomheder i Danmark, der er beskæftiget direkte eller indirekte i upstream olie- og gassektoren. Bel Air blev medlem af Olie Gas Danmark i 2016.

Dansk Luftfart

Medlem af Dansk Luftfart

Brancheforeningen Dansk Luftfart (BDL) er det erhvervspolitiske samlingspunkt for virksomheder, der er aktive i dansk luftfart. Bel Air blev medlem af BDL i 2010

UVV

UdviklingVejen

UdviklingVejen er stedet, hvor viden og rådgivning formidles mellem virksomheder og iværksættere. Bel Air blev medlem af UdviklingVejen i 2008.

Fact sign

Offshore Energy DK

Offshoreenergy.dk er en medlemsbaseret non-profit organisation med det overordnede formål at samle offshore sektorens spillere, styrke sektoren og arbejde sammen om at møde fremtidens udfordringer. Bel Air blev medlem i 2016

Eeu

Esbjerg erhvervsudvikling

Esbjerg Erhvervsudvikling udvikler og formidler samarbejde, der har fokus på innovation og vækst. Bel Air blev medlem af EEU i 2009.

VL Group

Dansk selskab for virksomhedsledelse

VL virker gennem VL-grupperne, der mødes for at udveksle erfaringer og synspunkter på tværs af brancher og sektorer i det danske samfund. Bel Air blev medlem af VL-gruppen i 2016.