Bel Air AW139

AW139 helikopter

Bel Airs flåde er blandt den nyeste der opererer i Nordsøen

Bel Air tror på ny teknologi og moderne udstyr hvis det medfører højere sikkerhedsstandarder og er profitabelt for vores kunder. AW139 helikopteren opfylder til fulde alle krav.

Bel Air har en voksende flåde af AgustaWestland 139 helikoptere, en mellemstørrelse helikopter der kan bære op til 15 passagerer (konfigureret til 12 passagerer og to piloter) den flyver med en hastighed på 145 knob. Alle helikoptere er udstyret med nyeste og bedste teknologi.  

AgustaWestland helikoptere

AW139 helikopterne kommer fra Leonardo / AgustaWestland i Italien. AW139 er en af de mest moderne og effektive helikoptere i hele verden. Den har den seneste teknologi og certifikater og høj sikkerhed og ydeevne.  

Performance og data

AW139 er designet efter de højeste sikkerhedsstandarder med landingsstel, fuselage og sæder der opfylder de strengeste krav i JAR/FAR 29 standard. Cockpittet har fortræffeligt udsyn, redundante flyvesystemer og Honeywell digitale avionics, hvormed piloterne bliver aflastet. AW139 opfylder Category A (Class 1) performance fra heliport ved maximum bruttovægt, hvilket sikrer fortsat flyvning i tilfælde af motorudfald. 

Specifikationer

Marchhastighed 140 knob
Basisvægt operationel  4.250 kilo
Max bruttovægt 6.800 kilo
Max Fuel 1.500 kilo
30 min. reserve rækkevidde (uden opfyldning) 370 NM