AW_service centre.jpg

Leonardo Excellent Service Center

Bel Air’s tekniske afdeling har egen EASA part 145 godkendelse - en godkendelse til at vedligeholde helikoptere på eget værksted. Vi har egen Part M organisation og tilladelse til at udføre luftdygtighedsfornyelse på interne og eksterne helikoptere.

En "Excellent" rangering tildeles af Leonardo Helicopters til udvalgte servicecentre, der har vedligehold af eksterne helikoptere og har en bred vifte af servicefunktioner til at imødekomme specifikke markedsbehov.

Vi er stolte af at være et af de få servicecentre i verden, der er udpeget med Excellent-rangeringen, og vi ser frem til at fortsætte vores tætte og langvarige samarbejde med Leonardo og vores høje standarder for vedligehold af vores egne helikoptere og vedligehold for andre helikopteroperatører.

Support services

• Service vedligehold AW139 helikopter 
• Service vedligehold AW189 helikopter 
• Check og certificering af redningsflåder
• Check og certificering af floats
• Check og certificering af helikopter dæk

Høj standard og høj fleksibilitet

Alle medarbejdere, der har med vedligehold at gøre, har gennemgået specielle og kompetencegivende videreuddannelser, der udføres både internt og eksternt. Dette sikrer en høj standard og ikke mindst en høj sikkerhed omkring arbejdet og vedligeholdelsen generelt.

Alle vore medarbejdere er højt motiverede med en positiv indstilling. Vi ser muligheder - ikke begrænsninger. Vi forsøger i alle led at opnå optimal fleksibilitet - det giver arbejdsglæde, da vi hver især føler vi gør en forskel. Resultatet bliver, at vi er i stand til at levere en udsøgt service overfor vore kunder.

Downtime minimal ved vedligehold

Da vi selv er operatør, har vi indgående kendskab til, hvad det betyder at have en helikopter ude til vedligehold. Derfor gør vi meget ud af planlægning omkring vedligehold - både med tanke på at have det rigtige værktøj, reservedele, arbejdsgrundlag og ikke mindst de helt rigtige teknikere til den specifikke opgave, for at sikre en så kort "down time" som mulig.

Vores logistik sikrer, at vi har de rigtige reservedele på det rigtige tidspunkt. Endvidere sikrer vores indgangskontrol, at alle reservedele kommer fra godkendte værksteder og fabrikanter. Alle reservedele bliver opbevaret i aflåst og sikret lokale af hensyn til sikkerheden.

Alle vore interne procedurer er godkendt af Trafikstyrelsen. Vi bliver løbende auditeret - både af interne og eksterne auditører for at sikre den bedst mulige kvalitet.