Offshore_Mechanic at work.jpg

Offshore olie og gas flyvninger

"Hvor der er vilje - er der vej"

Gennem vores meget erfarne medarbejdere er der i Bel Air stor ekspertise i offshore operationer til olie og gas området – dvs. til platforme, rigge, skibe og andre fartøjer.

Erfaringen er høj både operationel, teknisk og administrativ. Denne styrke gør Bel Air til et erfarent selskab med dedikeret fokus på offshore området.


 

Høje sikkerhedsstandarder

Med JAR OPS 3 regulativet er der indført nye performancekrav til offshore helikopteroperationer. Disse nye standarder opfylder Bel Air til fulde. Den danske Bygge og Trafikstyrelse har implementeret de seneste sikkerhedsstandarder for offshore operationer med helikoptere.

Leonardo / AgustaWestland og dermed Bel Air med AW139 og AW189 helikopterne lever fuldt ud op til disse nye standarder i alle faser af offshore flyvningerne.

Vi har lagt mange ressourcer i at sikre Bel Air som et selskab, der med offshore operationer er forud for tidens krav - vi arbejder til enhver tid efter vores sikkerhedsmotto: "Den bedste gave du kan give din familie er at forblive sikker" .

Både AW139 og AW189 helikopteren har to motorer, men kan flyve uforstyrret videre på en motor - uden at sætte sikkerheden over styr ved et motorbortfald i den mest kritiske fase af flyvningen. 

Bel Air's operationer på Nordsøen er dermed fuldt ud på højde med de fremtidige krav til helikopteroperatørerne og vores helikoptere.