Finske Bugt kontrakt for AllSeas

Bel Air har vundet kontrakt om helikopterflyvning til Allseas´ skib Solitaire. Kontrakten starter i oktober 2010 og løber i 2 perioder frem til til ultimo august 2011. Projektet er en del af rørlægningen af Nordstream gasledningen fra Rusland til Tyskland.

http://www.allseas.com/uk/20/equipment/solitaire.html

http://www.nord-stream.com/dk/

"Det er med ydmyghed og stolthed - krydret med stor faglig profesionalisme, at vi begiver os ud på denne spændende  opgave. Vi påtager os opgaven, fordi jeg er helt overbevist om, at Bel Air teamet har evnen til at ville og kunne løse en så kompleks opgave - både operativt, teknisk og administrativt. Hele holdet er meget fokuserede på at servicere vore nuværende kunder - og samtidig glæder vi os til en ny, spændende og udfordrende opgaver" siger pilot og direktør Susanne H. Lastein.

Kontrakten er vundet i konkurrence med 5 andre større operatører. Malmi airport

Med stolthed er Bel Air udvalgt - "for deres engagement og dedikerethed" til at ville løse komplekse opgaver.

Der er base under etablering på Helsinki Malmi lufthavn, som udmærker sig ved sine stolte traditioner. Denne lufthavn var en af verdenens første international anlagte lufthavne bygget i 1938.

I begyndelsen af oktober tager Bel Air levering af endnu en AW139 helikopter - tidsnok til at starte kontrakten i Finland.

HEL sites 01092010 24

 

 

 

 

 

Møde med den danske ambassadør, samarbejdspartnere og Bel Air medarbejdere