Bel Air tager levering af ny AW139 helikopter

Bel Air’s nye AW139 helikopter er ankommet til Danmark efter levering fra fabrikanten AgustaWestland i Italien.
Første del af leveringsprocessen blev fra Bel Air udført af teknisk chef Jan Levsen sammen med Kaj Lange, der ugen forinden havde været hos fabrikanten, for at få alle komponenter indført i Bel Air’s vedligeholdelsessystem.

I selve levering af den nye helikopter deltog teknisk chef Jan Levsen, chefpilot Christian van der Kruijf samt direktør og pilot Susanne H. Lastein. Endvidere var Danske Bank repræsenteret ved Erwin Tøt, der sørgede for overførsel af købesummen i forbindelse med leveringen. Danske Bank har finansieret denne helikopter.

Ved hjemkomsten sent fredag eftermiddag var en stor flok medarbejder, familie og venner mødt op – og havde forberedt sandwich og champagne til alle.

AW139 helikopteren har plads til 15 passagerer, men er i øjeblikket konfigureret til 12 personer, for at give passagererne den bedst mulige komfort.

Helikopteren kommer sommeren over til at flyve ad-hoc ud fra Esbjerg lufthavn i Danmark samt skibsoperationer i Nordsøen og den Baltiske Bugt ud af Finland og Sverige.