Rejsegilde af Bel Air's nye Homebase.

I dag den 3. februar 2014 blev der afholdt rejsegilde af Bel Air's nye Homebase, i Esbjerg Lufthavn og op mod 100 gæster var mødt op, for at få et indblik i hvordan det nye byggeri kommer til at se ud. Der var mange håndværkere der var mødt op, hvilket var glædeligt da de, sammen med Niras, har udført et kæmpe arbejde, for at kunne afholde rejsegilde allerede nu.

Herudover havde mange kunder, forretningsforbindelser, medarbejdere og familiemedlemmer benyttet lejligheden til at få en fornemmelse af hvordan det nye byggeri kommer til at se ud.

Der blev serveret pølser og forfriskninger, som det hører sig til et rejsegilde. Samtidig fik Direktør Susanne Hessllund sagt tak til alle de involverede parter, for det store arbejder der indtil videre er udført. Hele byggeriet forventes at stå klar, således at man kan tage de nye bygninger i brug i april 2014.

Hele Bel Air Teamet vil gerne benytte lejligheden til at takke alle de fremmødte og samtidig sige tak for de fine gaver der blev givet til rejsegildet.