EY Entrepreneur Of The Year

Bel Air vandt i kategorien Growth DK ved EY Entrepreneur Of The Year.

Begrundelsen var at Bel Air har skabt exceptionelle resultater på det danske marked og leverer en vækstfortælling, som i særlig grad lyser op.


I kategorien Growth DK hylder EY de virksomheder, hvis vækstpræstationer primært har fundet sted på hjemmemarkedet.
”Bel Air lever til fulde op til kriterierne om at have en klar vækststrategi med fokus på det danske marked, hvor kvalitet, sikkerhed, præcision og fleksibilitet er nogle af de nøgleord, der karakteriserer virksomheden,” lød det bl.a. da Carsten Borring, chef for Notering og Selskaber, Nasdaq København medlem af den nationale jury, overrakte prisen til Susanne Hessellund.


”En vigtig succesfaktor er en entrepreneur, der er energisk og har en meget stærk vilje og stædighed. Selvom Bel Air har vækst, investerer og ekspanderer, så er ejeren også ydmyg og tager ikke succes for givet. Den indstilling smitter af i virksomheden, og det samme gør et stærkt fokus på ledelse og de ”bløde værdier og en evne til at leve op til store krav – ikke mindst fra kunderne,” fortsætter Carsten Borring.

Susanne Hessellund: ”På vegne af Bel Air vil jeg gerne takke for denne store hædersbevisning. Vi er meget stolte over anerkendelsen – det havde ikke været muligt uden det gode team jeg har.

EY entrepreneur.JPG