AW189 fleet leader worldwide

Vi er stolte over at kunne fortælle at Bel Air nu er AW189 fleet leader worldwide.


Vi modtog vores to AW189 helikoptere fra AgustaWestland i efteråret 2014 og var dermed blandt de første der tog levering af denne nye og suveræne helikopter type.


Efter grundige tests og træning i samarbejde med eksperter fra AgustaWestland kunne vi fejre vores første flyvning i november 2014.


Nu bare 6 måneder senere er vi stolte over at have overgået de forventede antal flyvetimer med offshore flyvninger i Nordsøen og dette gør dermed Bel Air til fleet leader på verdensplan på vores to AW189 helikoptere.


Naturligvis skal dette fejres, så den 6. maj deler vi T-shirts ud til alle vores passagerer og vores dygtige besætninger og teknikere, der har gjort det hele muligt.

Om AW189 helikopteren (Kilde: Agusta Westland):


AW189 er den seneste generation af 8,6 tons, to-motoret helikopter, designet til at møde det voksende behov for offshore flyvninger, hvilket kræver en sikker, robust og alsidig helikopter i mellemstørrelsen.

• Designet til at opfylde de strenge offshore krav til sikkerhed, ydeevne og komfort for passagererne.
• Certificeret efter de seneste og højeste europæiske sikkerhedsstandarder for helikoptere.
• Flotationssystem certificeret til landing op til Sea State 6.
• Rummelig kabine med 16 pladser som standard.
• Overstiger de nyeste internationale sikkerhedskrav indenfor flyvesikkerhed i henhold til EASA/FAA Part 29, AIR OPERATIONS og FAA, hvilket kvalificerer den til selv de strengeste retningslinjer fra de store olie og gas selskaber.
• Hovedgearboksen har enestående 50 minutter ‘dry-run’ egenskaber, hvilket overstiger gældende standarder og giver uovertruffen sikkerhed og drift på langdistance offshore flyvninger, dette gør den til den bedste i verden på dette punkt.
• Helikopteren drives af to GE CT7-2E1 motorer, der leverer høj hastighed og overlegen ydelse ved hovering og Cat. A.
• Cockpittet er designet med de nyeste avancerede teknologier, hvilket giver bedre arbejdsforhold for besætningen og øger sikkerheden.

 

AW189 Fleet leaderTshirt.JPG   AW189 Fleet leader RollUp.JPG