Bel Air stadig fleet leader worldwide

Vi er stolte af at kunne fortælle, at vores AW189 helikopter OY-HLM har passeret en ny milepæl: 2000 sikre flyvetimer på bare halvandet år!

Dette betyder at Bel Air fortsat bevarer vores position som AW189 fleet leader worldwide.

Dette skulle naturligvis fejres, så der var is til alle på Bel Air Homebase.

Endvidere overraskede Susanne passagererne på denne milestone flyvning, da hun kom forbi Esbjerg Lufthavn for at give en Bel Air power bank til dem for at fejre, at de var del af denne milestone flyvning, hvor vi passerede 2000 flyvetimer som de første i verden på denne type helikopter.

Om AW189 helikopteren (Kilde: Agusta Westland):

AW189 er den seneste generation af 8,6 tons, to-motoret helikopter, designet til at møde det voksende behov for offshore flyvninger, hvilket kræver en sikker, robust og alsidig helikopter i mellemstørrelsen.
Fakta om AW189 helikopteren:
  • Designet til at opfylde de strenge offshore krav til sikkerhed, ydeevne og komfort for passagererne. 
  • Certificeret efter de seneste og højeste europæiske sikkerhedsstandarder for helikoptere. 
  • Flotationssystem certificeret til landing op til Sea State 6.
  • Rummelig kabine med 16 pladser som standard.
  • Overstiger de nyeste internationale sikkerhedskrav indenfor flyvesikkerhed i henhold til EASA/FAA Part 29, AIR OPERATIONS og FAA, hvilket kvalificerer den til selv de strengeste retningslinjer fra de store olie og gas selskaber. 
  • Hovedgearboksen har enestående 50 minutter ‘dry-run’ egenskaber, hvilket overstiger gældende standarder og giver uovertruffen sikkerhed og drift på langdistance offshore flyvninger, dette gør den til den bedste i verden på dette punkt. 
  • Helikopteren drives af to GE CT7-2E1 motorer, der leverer høj hastighed og overlegen ydelse ved hovering og Cat. A.
  • Cockpittet er designet med de nyeste avancerede teknologier, hvilket giver bedre arbejdsforhold for besætningen og øger sikkerheden.
2000 hours celebration_HLM.jpg