Bel Air AW189 passerer 6000 timer

Bel Air Teamet er stolte af at passere de første 6000 sikre flyvetimer med vores AW189 helikoptere efter mindre end tre år med vores mange offshore flyvninger i Nordsøen. Dette betyder, at vi stadig er førende i hele verden på denne type og dermed AW189 Fleetleader worldwide.

Vi modtog vores AW189 helikoptere fra Leonardo i efteråret 2014 og vi var blandt de første til at tage levering af denne nye helikoptertype.

Efter grundige tests og træning i samarbejde med eksperter fra Leonardo kunne vi fejre første flyvning i november 2014 og denne uge kunne vi fejre igen: 6000 timer og Fleetleader worldwide blev fejret med kage og særlige T-shirts for Bel Air Teamet og vores kunder og passagerer.

FAKTA:
(Kilde: Agusta Westland):

AW189 er den seneste generation af 8,6 tons, to-motoret helikopter, designet til at møde det voksende behov for offshore flyvninger, hvilket kræver en sikker, robust og alsidig helikopter i mellemstørrelsen.

  • Designet til at opfylde de strenge offshore krav til sikkerhed, ydeevne og komfort for passagererne. 
  • Certificeret efter de seneste og højeste europæiske sikkerhedsstandarder for helikoptere. 
  • Flotationssystem certificeret til landing op til Sea State 6.
  • Rummelig kabine med 16 pladser som standard.
  • Overstiger de nyeste internationale sikkerhedskrav indenfor flyvesikkerhed i henhold til EASA/FAA Part 29, AIR OPERATIONS og FAA, hvilket kvalificerer den til selv de strengeste retningslinjer fra de store olie og gas selskaber. 
  • Hovedgearboksen har enestående 50 minutter ‘dry-run’ egenskaber, hvilket overstiger gældende standarder og giver uovertruffen sikkerhed og drift på langdistance offshore flyvninger, dette gør den til den bedste i verden på dette punkt. 
  • Helikopteren drives af to GE CT7-2E1 motorer, der leverer høj hastighed og overlegen ydelse ved hovering og Cat. A.
  • Cockpittet er designet med de nyeste avancerede teknologier, hvilket giver bedre arbejdsforhold for besætningen og øger sikkerheden.
     

6000 helicopter hours.jpg  DSC01199.JPG