Hvad kan vi gøre for dig

Bel Air har for øjeblikket ledig kapacitet på vores AW189 og AW139 helikoptere for både nye og eksisterende kunder rundt i verden.

Vores flåde på AW139 og AW189 helikoptere er klar til offshore operationer til Olie & Gas, Offshore vindmølleparker, samt ad hoc flyvninger med meget kort frist og høj fleksibilitet. Vi har erfarne teams af piloter der kan hjælpe med jeres behov for flyvninger og erfarne teams af teknikere og topmoderne servicecenter for vedligehold af helikoptere på vores Homebase ligesom vi også har et rejse hold for ekstern vedligehold af helikoptere.

Vores ledige kapacitet skyldes at vi ikke har vundet forlængelse på en tidligere kontrakt i Esbjerg. Vores Bel Air team har været helt fantastiske og vi har kunnet reducere antallet af afskedigelser betydeligt fordi vores team har fundet på alternative løsninger og andre initiativer for at sikre besparelser i vores nuværende situation. Dette betyder til gengæld, at vi nu kan tilbyde vores services til nye kunder på andre lokationer. Både når det gælder faste eller ad hoc kontrakter for helikopterflyvninger, men også service og vedligehold på AW139 og AW189 helikoptere.


Kontakt gerne vores team hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan gøre for dig: offshore@belair.dk or at +45 7636 3900

Billede med bånd og staysafe.jpg