Seneste nyt om Bel Air flyvninger

Vi har for nylig vundet en ny kontrakt på flyvninger ud af Den Helder i Holland og vi ser frem til at servicere også denne kunde med sikre og fleksible helikopter flyvninger til deres mandskabsskift.

Samtidig har vi for nylig haft en række VIP flyvninger og sightseeing flyvninger ud af vores base i Esbjerg og vi ser for øjeblikket på en række nye spændende potentielle kontrakter med offshore flyvninger.

Den Helder.jpg

Vedligeholdskontrakter - AW helikoptere

Vores højtuddannede teknikere har certificering og stor erfaring på AW139 og AW189 vedligehold, og sørger for en ekstraordinær høj driftssikkerhed på vores helikoptere til offshore flyvninger. Vi udfører også fulde service og vedligeholdelsesprogrammer og lovpligtige inspektioner af enhver slags på denne type helikoptere for eksterne kunder, og hjælper med at sikre at helikopterne til enhver tid er i overensstemmelse med alle gældende bestemmelser, service bulletins og luftdygtighedsdirektiver, således at alle obligatoriske grænser, procedurer, sikkerhedspraksis, tidsbegrænsninger, service og vedligeholdelseskrav bliver overholdt.

Senest har vi hjulpet to nye kunder med omfattende vedligehold af deres helikoptere.

Maintenance_hangar.jpg