Era Group og Bel Air Aviation indgår en samarbejdsaftale

Vi er glade for at kunne meddele, at Era Group og Bel Air Aviation i dag har indgået en samarbejdsaftale.

Denne nye aftale betyder, at helikopter services fra begge virksomheder bliver yderligere styrket gennem et tæt samarbejde. Era er verdens største kommercielle AgustaWestland helikopter operatør og vil indgå med helikopterflåde og support, mens Bel Air Aviation vil bidrage med operationelle og tekniske services for kunder i Europa specielt i Nordsøområdet. Med de kombinerede styrker og ekspertise fra de to virksomheder vil vi kunne tilbyde endnu bedre helikopter services til vores kunder med høj fleksibilitet, meget stærk helikopter kapacitet og en styrket base, der vil sikre høj ekspertise og knowhow indenfor helikopterbranchen.

Chris Bradshaw, President og Chief Executive Officer ved Era Group
“Vi er glade for at kunne offentliggøre dette nye kommercielle partnerskab med Bel Air Aviation, et selskab der deler Era’s kernefokus på sikkerhed og kvalitet. Vi glæder os til at samarbejde med Susanne og hendes team og sammen levere fleksible helikopterflåde løsninger til kunder i Europa.”

Susanne Hessellund, Ejer og Administrerende direktør ved Bel Air Aviation
“Vi er virkelig glade for at denne samarbejdsaftale er blevet mulig og vi er overbevist om, at dette samarbejde med Chris og hele Era teamet vil betyde endnu flere muligheder og højere fleksibilitet for vores kunder, da begge vores virksomheder har de samme grundværdier og prioriterer sikkerhed, fleksibilitet og driftssikkerhed for at sikre dedikeret og kundetilpasset service.”

Om ERA Group
Med 70 års erfaring er Era en af de største helikopteroperatører i verden og det længst eksisterende helikoptertransport selskab i USA. Era’s helikoptere bliver først og fremmest anvendt til at transportere mandskab til og fra offshore olie og gas produktionsplatforme, borerigge og andre installationer. Desuden anvendes Era’s helikoptere til at udføre nødflyvninger, brandslukning, utility, VIP transport og andre services.

Om Bel Air Aviation
Bel Air Aviation A/S blev etableret i 1994 og er det eneste danskejede offshore helikopterselskab, der servicerer olie, gas og vind. Bel Air har hovedbase ved Esbjerg Lufthavn og opererer offshore flyvninger til olie og gas installationer samt skibe og vindmølleparker i Nordsøen, Sortehavet og det Baltiske bugt.

Bel Air er også AW189 fleet leader og autoriseret Leonardo Helikopter Service Center for AW139 og AW189 helikoptere. Udover intern service af egne helikoptere, rejser vores højtuddannede vedligeholdelsesteam også ud for at assistere vores kunder.

Kontakt
For yderligere oplysninger kontakt gerne Susanne Hessellund: sus@belair.dk eller Chris Bradshaw: cbradshaw@eragroupinc.com

 Sus og Chris Bradshaw, Era.png