Danmark og Taiwan går sammen om helikopterløsninger til offshore vind

Taiwan-nyhed.JPG

 Vi er glade for at kunne fortælle at Helicopter Solutions ApS, Bel Air Aviation A/S og Emerald Pacific Airlines, Taiwan, er gået sammen for i fællesskab at tilbyde helikopterløsninger for offshore vindprojekter i Taiwan.

De tre parter har underskrevet et aftalememorandum for at udvikle offshore vind helikopterløsninger i Taiwan, samt tilhørende kurser og træningsfaciliteter til brug for kunder i området.

Som næste skridt vil der blive fokus på at udvikle nye helikopterløsninger til vindenergien, så der kan ydes support gennem alle stadier af konstruktion og service af offshore vindmølleparker.

Emerald Pacific Airlines, den største kommercielle operatør af Leonardo Helikoptere i Taiwan, vil være den primære leverandør af de operationelle og tekniske services for kunder I Taiwan.

Bel Air Aviation vil assistere med helikoptere og support, mens Helicopter Solutions ApS vil sørge for ledelse af aktiver og implementering. 

Med de kombinerede styrker og ekspertise fra de tre selskaber vil vi kunne tilbyde optimale sikre og bæredygtige helikopterløsninger til vores kunder med høj fleksibilitet, en meget stærk helikopter kapacitet og styrket base, hvilket vil sikre høj ekspertise og knowhow indenfor helikopterservices til den vedvarende offshore vindenergi.