Bel Air vinder Wintershall Noordzee helikopter kontrakt

Vi er stolte af at være blevet tildelt Wintershall Noordzee helikopter kontrakten. Fra januar 2020 og fremadrettet vil Bel Air sørge for helikoptertransport til Wintershall Noordzee offshore installationer i Nordsøen med en kombination af vores AW139 og AW189 helikoptere i en kontrakt der løber over 3 år + 2 år.

Et meget dedikeret Bel Air team af højtuddannede og erfarne medarbejdere vil stå klar til at udføre de mange helikopterflyvninger der forventes indenfor denne kontrakt.

Bel Air har 9 års erfaring med AW139 helikoptere og er global fleet leaders på AW189 helikopterne. Løbende vedligehold og luftdygtighed sikres af vores egen certificerede Part M organisation, der har omfattende erfaring bygget på komplekse operationer i alle typer af miljøer over årene og som sikrer høj stabilitet og korte reparationstider i overensstemmelse med de højeste standarder i tæt samarbejde med Leonardo og med hensyntagen til det barske offshore miljø vi opererer i.   

Bel Air flyver allerede nu for Wintershall Noordzee med ad hoc helikopter flyvninger fra Den Helder Airport og vi glæder os rigtig meget til at fortsætte det gode samarbejde og assistere Wintershall Noordzee teamet.

Susanne Hessellund, Bel Air:

“Vi vil gå den ekstra mil for at sikre at operationen forløber god tog for at sikre fleksible og sikre operationer til tiden. Bel Air og hele vores team ser virkelig frem til at fortsætte vores samarbejde med Wintershall Noordzee teamet.“


Wintershall Noordzee:

“Med denne kontrakt er samarbejdet mellem Wintershall Noordzee og Bel Air blevet yderligere styrket. Vi er sikre på at Bel Air, med deres sammensætning af helikopterflåden og deres høje serviceniveau, vil sørge for sikker transport af vores offshore medarbejdere.”

 

IMG_8279.JPG