Stadig fleet leader på AW189

Bel Air er stadig global fleet leader da den første af vores AW189 helikoptere netop har passeret 5000 timer på flyvninger til offshore olie og gas og offshore vindmølleparker.

Susanne Hessellund, CEO ved Bel Air Aviation: “Vi er meget stolte af stadig at opretholde vores position som global AW189 fleet leader og at vi nu har fløjet mere end 5000 timer på den første af vores AW189 helikoptere uden nogen problemer viser virkelig den høje driftssikkerhed for AW189 helikoptertypen og motorerne fra GE.

Med vores to AW189 helikoptere tilsammen nærmer vi os en milepæl på total 10.000 fløjne timer. Dette er opnået i løbet af mindre end 7 år, eftersom vi tog levering af vores to AW189 helikoptere I efteråret 2014, hvor vi var blandt de første i verden til at tage levering af denne nye og forbedrede helikoptertype fra Leonardo.

Efter vores første flyvning i november 2014 har vi i gennemsnit fløjet mere end 1400 sikre timer om året, først og fremmest for vores forskellige kunder offshore i Nordsøen. Dette betyder at vi er specialiserede I denne nyeste helikoptertype fra Leonardo og vi forbliver fleet leader som den operatør der har fløjet flest timer med typen i hele verden. Dette gør os stolte og ydmyge på samme tid.

Denne milepæl ville ikke have været nået hvis det ikke var for vores dygtige Bel Air team og vores tætte samarbejde med Leonardo og GE og øvrige interessenter. Vi ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde.”

 

189 collage