Den lokale kunstner Agnete Brinch har lavet en række portrætmalerier af stærke kvinder. Et af portrætterne er af Susanne Hessellund.

Grunden til, at Susanne er blevet valgt som en af de stærke kvinder i portrætserien, er hendes vedholdenhed i kampen for drømmen om at blive pilot hos Maersk Helicopters, hvor hun som den første kvinde fløj offshore. Susanne har senere grundlagt Bel Air Aviation, der tilbyder offshore helikoptertjenester i Nordsøområdet. Derudover har Susanne været aktiv i debatten om, at kvinders barsel ikke skal komme i vejen for deres drømmekarriere. Susanne har 6 børn og 2 bonusbørn, og hun har fundet en vej til at kombinere en travl hverdag med kvalitetstid med alle sine børn.

Til præsentationen i denne uge af fire af portrætterne af stærke kvinder på Esbjerg Museum er fire nye cocktails opfundet af Sigma-vin og cocktails. Cocktailen vist på billedet hedder "Bel Air Aviation". Den er lavet med Aviation Gin, og den er naturligvis blå, og den har candyfloss og en gylden stjerne på toppen, der symboliserer himmel og skyer og præstationer.

 Agnete Brinch og Susanne