Bel Air teamet flyver igen fra Esbjerg Lufthavn

Danskejede Bel Air helikoptere flyver nu igen fast fra basen i Esbjerg Lufthavn. En ny kontrakt vil sikre daglige helikopterflyvninger til TotalEnergies offshore installationer i den danske del af Nordsøen.

TotalEnergies har udvidet deres helikopterflyvninger blandt andet i forbindelse med de højere aktiviteter ved idriftsættelsen af Tyra II og mange andre eksisterende projekter på øvrige felter. Den ekstra aftale med Bel Air vil sikre en pålidelig og fleksibel transportløsning for offshore medarbejdere mellem Nordsøen og Esbjerg. Det er vigtigt for at opretholde produktionen af olie og gas og dermed bidrage til den danske og europæiske forsyningssikkerhed. Bel Air har i en længere periode bidraget til at understøtte TotalEnergies drift med ekstra flyvninger efter behov og nu er der indgået en kontrakt med officiel opstart 1. april 2023.

”Hele teamet på vores homebase på Esbjerg lufthavn er meget taknemmelige for vores nye kontrakt med TotalEnergies - og stolte af, at det er lykkedes, at få mulighed for at operere ud af Danmark igen. Det gode og fleksible samarbejde med TotalEnergies de seneste måneder, har været springbrættet til den nye kontrakt. Vi oplever den sædvanlige store fleksibilitet fra alle medarbejdere her i Bel Air, så vi glæder os og er mere end klar til at servicere alle TotalEnergies passagerer på bedst mulig vis”, siger Susanne Hessellund.

 

AW189