The new generation

Medarbejdere - second to none

Second to none i helikopterbranchen

Sikkerhed, præcision, kvalitet, exceptionel fleksibilitet og respekt for andre mennesker er grundpillerne i Bel Airs drømmehold af medarbejdere.

Bel Airs medarbejderne besidder et optimistisk livssyn og ikke mindst en stor lyst til at påtage sig nye udfordringer. Endelig har vi alle erfaring indenfor branchen, er professionelle og har stor respekt for spillereglerne.

Høj motivation og positiv indstilling

Alle vore medarbejdere er højt motiverede med en positiv indstilling til livet. Vi ser muligheder - ikke begrænsninger. Vi forsøger i alle led at opnå optimal fleksibilitet - det giver arbejdsglæde, da vi hver især føler, at vi gør en forskel. Resultatet bliver dermed, at vi er i stand til at levere en udsøgt service overfor vore kunder.

Familierne bag vore medarbejdere er en vigtig del af selskabet. Bel Air tror på det hele menneske, så hvor muligheden er til stede, indretter den enkelte medarbejder i videst mulig omfang selv sin hverdag, med skyldig hensyntagen til operationen.

Vi tror på frihed under ansvar og på vigtigheden af at gøre en forskel.

Vore medarbejdere er gjort af et særligt stof

Medarbejderne besidder et optimistisk livssyn og ikke mindst en stor lyst til at påtage sig nye udfordringer – og fleksibiliteten er i top.

Der lægges stor vægt på medarbejderpleje - og dermed også familierne bag, som prioriteres højt i Bel Air.

Det skal være rart at være på holdet, og medarbejderne skal have grund til at være stolte af at være ansat i Bel Air. Dette er - og skal fremover være - kendetegnende for virksomheden.

Vores værdier i Bel Air:

  1. Positiv indstilling til tingene
  2. Fleksibilitet
  3. Vi taler med hinanden - ikke om hinanden
  4. Loyalitet over for virksomheden, medarbejdere og ledelsen
  5. Samarbejdsvillighed
  6. Flittighed
  7. En sund humor

Passer vores værdier til din attitude og menneskelige egenskaber? Hvis ja, så klik her...